Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Vichy Essentielles

Συσκευασία των 50ml  που αγόρασα και εγώ
Σήμερα θα σας μιλήσω για την vichy essentielles μια κρέμα προσώπου που χρησιμοποιώ και πιστεύω ότι αξίζει να αναφερθώ! Είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου κάτι το οποίο έψαχνα καιρό. Ταιριάζει σε γυναίκες με ευαίσθητη κανονική προς μικτή επιδερμίδα, οι οποίες θέλουν να συνδυάσουν την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των προϊόντων φαρμακείου με την προσιτή τιμή. Χάρη στον συνδυασμό Πολυφαινόλων τριαντάφυλλου και καταπραϋντικής Αλλαντοίνης, η Λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου ενυδατώνει την επιδερμίδα και διατηρεί τη φυσική λάμψη της. Έχει ελαφριά υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, εξασφαλίζοντας άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κοστίζει περίπου 9 ευρώ. Την χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη καθώς πραγματοποιεί όλα αυτά που υπόσχεται! Δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας αλλά αντίθετα μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Επίσης   θα ήταν πολυ εποικοδομητική μια επίσκεψη στο site της vichy όπου μπορείτε να κάνετε ειδικά διαγνωστικά τεστ online και να καταλήξετε στο προιόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο δέρματος σας! Για οποιαδήποτε απορία είμαι εδώ για σας! 
Φιλιά πολλά, Ιωάννα!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Λίγα λόγια για μένα...

Γεια σας! 
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που από σήμερα θα μπορούμε να επικοινωνούμε, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, γνώμες, ''κοσμοθεωρίες'' και οτιδήποτε άλλο προκύψει!
Μου πήρε καιρό να αποφασίσω την δημιουργία αυτού του blog καθώς για μένα θα αποτελεί κομμάτι έκφρασης των σκέψεων μου άρα κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο και ελπίζω να έχει καλά αποτελέσματα! :)
Όσον αφορά εμένα, είμαι φοιτήτρια κοινωνικής ανθρωπολογίας αλλά το μεγάλο μου πάθος είναι η ομορφιά και ειδικότερα η αισθητική και το μακιγιάζ με τα οποία στόχος μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά. Ήδη έχω εκπαιδευτεί ως τεχνήτρια νυχιών που είναι ένας κλάδος της ομορφιάς αρκετά ενδιαφέρον.
Έκτος λοιπόν από ομορφιά, νέα προιόντα και shopping therapy, θα σας ενημερώνω για βιβλία τα οποία λατρεύω, ταινίες και φυσικά σειρές που είναι μεγάλη λατρεία!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε request ή απορία στο e-mail joanv1991@gmail.com!
Στο πλαίσιο του μπλογκ θα κάνω διάφορα tutorials, reviews και giveaways!
Kαλή μας αρχή λοιπόν!
Φιλιά πολλά!!